Interim Manager bij Go-to-Market?

Interim Management bij Go to Market - Martens und Kollegen

Interim Manager bij Go-to-Market?

Interim Manager bij Go-to-Market - Martens und Kollegen

Vooral bij de start van uw product of de uitvoering van uw idee kan een interim manager u de ondersteuning geven die u nodig heeft bij de go-to-market.

De go-to-market expert is uw sparringpartner die met u nadenkt over uw ideeën en ze haalbaar maakt, ze vanuit de metawolken vertaalt naar concrete stappen en de verschillende gebieden in netwerken onderbrengt.

Doe, doe, doe...

Om de markt te betreden, moet je doen, doen, doen. En daarvoor heb je je rug vrij nodig en een ervaren partner die weet aan welke schroeven je moet draaien.

Op dit punt is het zinvol om uw team te voorzien van een ervaren mentor om u en uw team vooruit te helpen.

Interim Manager bij Go to Market - Martens und Kollegen

Wij bieden u deskundigen die alle fasen in het leven van een bedrijf in de praktijk hebben meegemaakt en beheerd. Zij hebben zowel groei als recessie onder de knie en weten welke effecten de respectieve fasen met zich meebrengen en hoe ze worden uitgevoerd.

Alternatief voor het tekort aan geschoolde werknemers

Fractionele bestuurders - Martens en collega's

Met het huidige tekort aan vakkrachten bieden wij een interessant alternatief via interim professionals om direct beschikbare expertise te leveren. U neemt de tijd om uw personeelsonderzoek te verzorgen en uw ideale kandidaten te vinden, terwijl wij u snel kunnen ondersteunen.

Aangezien wij zelf ondernemers zijn, hebben wij de zaken die u momenteel bezighouden in de markt zelf geïmplementeerd, en bovendien hebben wij vele jaren praktijkervaring als directeur, algemeen directeur, hoofd verkoop en marketing of hoofd PR en communicatie.

Fractionele of Interim Manager bij Go-to-Market?

Wij dragen nu de ervaring als interim-managers over en bieden onze ervaring aan startende bedrijven of scale-ups aan. Wij werken zowel uitsluitend in langere projecten als interim managers en als fractionele uitvoerders in reguliere periodes om kennis over te dragen.

We zijn ervan overtuigd dat we uw actuele vragen kunnen beantwoorden als business consultant en partner, maar we pakken ook actief onze gezamenlijke strategieën voor u aan en voeren ze uit.

Neem gerust contact met ons op, we kijken uit naar uw project.